Personvernerklæring

Hvem Tur og natur er

Turognatur.no drives av foretaket Sandberg Tur og natur, som eies av Erin Sandberg. Organisasjonsnummer 911 904 799. Se nederst på siden for øvrig kontaktinformasjon.

Hvilke personopplysninger Tur og natur samler inn og hvorfor de samles inn

Tur og natur bruker informasjonskapsler for å analysere trafikken på siden og samler inn personopplysninger via bestillingsskjema.

Nettbutikk

Vi samler inn informasjon om deg under betalingsprosessen i vår butikk.

Når du besøker nettsiden vår, samler vi:

  • Produkter du har sett på: Vi bruker dette til for eksempel å vise deg produkter du nylig har sett på
  • Plassering, IP-adresse og nettlesertype: Vi bruker dette til formål som estimering av avgifter og frakt
  • Fraktadresse: Vi ber deg om å skrive inn dette, slik at vi for eksempel kan estimere frakt før du legger inn en bestilling, og sende deg bestillingen!

Vi bruker også informasjonskapsler for å holde oversikt over innholdet i handlekurven mens du surfer på nettstedet vårt.

Når du kjøper fra oss, ber vi deg om å gi informasjon, inkludert navn, faktureringsadresse, fraktadresse, e-postadresse, telefonnummer, kredittkort/betalingsinformasjon og valgfri kontoinformasjon som brukernavn og passord. Vi bruker denne informasjonen til for eksempel:

  • Sende deg informasjon om din konto og bestilling
  • Svar på dine forespørsler, inkludert tilbakebetalinger og klager
  • Behandle betalinger og forhindre svindel
  • Sett opp din konto for butikken vår
  • Overholde alle juridiske forpliktelser vi har, som å beregne avgifter
  • For å forbedre våre butikktjenester
  • Send deg markedsføringsmeldinger, hvis du velger å motta dem

Hvis du oppretter en konto, lagrer vi ditt navn, adresse, e-post og telefonnummer, som vil bli brukt til å fylle ut kassen for fremtidige ordre.

Som hovedregel tar vi kun vare på opplysninger om deg så lenge vi trenger dem til de formål som opplysningene er samlet inn til, og vi ikke lenger er lovpålagt å beholde dem. Vi vil for eksempel tar vare på ordreinformasjon i XXX år av regnskaps- og avgiftsmessige årsaker. Dette inkluderer navn og e-postadresse samt faktura- og leveringsadresse.

Vi tar også vare på kommentarer og omtaler, hvis du velger å skrive dem.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Tur og natur bruker informasjonskapsler og analyseverktøyene Google Analytics og Jetpack for å analysere trafikken på siden. Blant annet lagres anonymiserte opplysninger om hvilke sider de besøkende er inne på, hvilken nettleser de bruker og hvor lenge de er inne på siden.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi aksepterer betalinger gjennom Klarna og kredittkort. Når betalingen behandles, vil noen av opplysningene dine overføres til leverandøren av betalingstjenesten, inkludert informasjon som er nødvendig for å gjennomføre eller behandle betalingen, slik som kjøpesum og betalingsinformasjon.

Vennligst se Personvern og sikkerhet | Klarna Norge for flere detaljer.

Nettsiden turognatur.no benytter one.com for webhotell og lagring av data knyttet til nettsiden.

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Anonymiserte analysedata lagres på ubestemt tid. Betalingsopplysningene lagres i regnskapssystemet så lenge det er nødvendig.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har sendt inn personopplysningen gjennom dette nettstedet, kan du be om å få en oversikt over personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.