Hopp til innholdet

Logge på og bytte passord for WordPress

Hvordan lage et sterkt og sikkert passord

Et sterkt passord er avgjørende for å hindre hacking og spam på nettsiden. Sørg derfor for at det er langt nok, helst minst fjorten tegn. Det viktigste er at det er langt nok, det er ikke like nøye om du bruker bokstaver, tall eller spesialtegn. Jo flere tegn, jo vanskeligere er det å knekke. Lag gjerne en setning (med mellomrom), som du husker lett. Hva med en strofe fra en sangtekst?

Les flere tips om passord på nettvett.no.

Slik bytter du passord

  • Logg inn på WordPress, vanligvis ved å gå til lenken dinnettside.no/admin der du bytter ut dinnettside.no med nettsideadressen din.
  • Gå til Brukere i venstremenyen.
  • Kryss av ved brukernavnet ditt og velg Massehandlinger > Send tilbakestilling av passord > Bruk.
  • Gå til e-postkontoen som er registrert på brukeren og finn fram til e-posten du har fått.
  • Følg anvisningene.

Glemt passord?

Gå til innloggingssiden (se første punkt over) og trykk på lenken Mistet passordet ditt? Da får du instruksjoner for å tilbakestille passord. Du får tilbakestillingslenke til den e-postkontoen du har registrert med brukeren i WordPress. Hvis du ikke lenger har tilgang til e-postkontoen eller ikke vet hvilken konto du har registrert kan du ta kontakt, så hjelper jeg deg.

Ønsker du en ny nettside? Jeg lager enkle og funksjonelle nettsider for lag, foreninger og små bedrifter. Les mer om hva jeg tilbyr her: Nettsider.