Pris digitale bilder

Digitale bilder kan for eksempel brukes på en nettside, i en brosjyre eller til en plakat. Ved bestilling får du tilsendt bildene i høy oppløsning uten logo. Ved all bruk av bilder må du godta vilkårene for bruk av bilder. Merk spesielt at all bruk av bildene skal krediteres med «Erin Sandberg/turognatur.no». 

Prisene for digitale bilder gjelder for bruk i ett medium. Kjøp av et bilde til en hjemmeside gir rett til å bruke bildet i ubegrenset tid på hjemmesiden. Ved bruk i flere medier, for eksempel på to forskjellige hjemmesider eller på en hjemmeside og i en brosjyre, gis 50 % rabatt på bruk utover den dyreste plasseringen. Ved kjøp av fem fotografier eller flere i samme bestilling gis 15 % rabatt på fotografiprisene. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Nettside liten530 kr
Nettside stor850 kr
Trykk liten530 kr
Trykk stor1 200 kr

En liten nettside er for eksempel nettsiden til en mindre forening eller et enkeltpersonforetak. Trykk liten kan være bruk av bildet til en brosjyre i et mindre opplag. Trykk stor er for eksempel bruk av et bilde i en regional eller landsdekkende avis/magasin.

Tur og natur er per januar 2024 ikke momspliktig.