Hopp til innholdet

Nettsider

Lag, foreninger og små bedrifter har også behov for å være synlige på nettet, men har ikke nødvendigvis like mye ressurser å legge i en nettside som større bedrifter. Derfor tilbyr jeg enkle og funksjonelle nettsider som lages på plattformen WordPress. Det gjør det enkelt for deg å publisere nyheter, endre tekst og legge inn nye sider selv.

NETTSIDE 
Valgfritt design
Tilpasset mobil/nettbrett
Råd og tilpasninger for å bli synlig i søkemotorer
Antall sider20
Blogg/nyheter
Statistikk
Opplæring
Support første år2 timer
Pris 9 490 kr

Du får 20 % rabatt på kjøp av bilder til nettsiden innen året etter at nettsiden er lansert. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Jeg tilpasser en WordPress-mal etter dine ønsker og behov og kan hjelpe deg med å flytte over tekst og innhold fra en eksisterende nettside. Du kan selv legge til flere sider utover de som klargjøres av meg.

WordPress har mange utvidelser som kan integreres i hjemmesiden, for eksempel værvarsel, kart, bildegalleri, kontaktskjema eller Facebook-stream. Med statistikkprogrammet Google Analytics får du en oversikt over bruken av siden.

Jeg gir deg opplæring i hvordan du bruker WordPress og Google Analytics, slik at du selv kan oppdatere og endre innhold på nettsiden.

Vedlikeholdsavtale

Om du vil slippe å holde hjemmesiden din oppdatert og sikker tilbyr jeg en vedlikeholdsavtale. Det betyr at jeg jevnlig tar en ekstra sikkerhetskopi av hele nettsiden din og oppdaterer WordPress-programmet, utvidelser og temaer.

Vedlikeholdsavtalen koster 640 kr/år for 2024. Tur og natur er per januar 2024 ikke momspliktig.

Tidligere oppdrag

Rendal Renselskap 2019
Nettsiden Frittflyvendebier.no for Solsiden honning 2017
Frittflyvendebier.no for Solsiden honning 2017
Nettsiden Nystu.no for Nystu Undset 2016
Nystu.no for Nystu Undset 2016
Nettside laget for Motjønnåsen hyttefelt 2015
Motjonnåsen.no for Motjønnåsen hyttefelt 2015
Nettside utarbeidet for Sølen hytter og torvtak 2014
Solenhytter.no for Sølen hytter og torvtak 2014
Nettside utarbeidet for Rendalen løypelag 2013
Rendalenloypelag.no for Rendalen løypelag 2013