Du kan bestille bilder for eksempel til trykk for å henge på veggen eller digitalt for bruk på nettsider, i brosjyrer og lignende. Ved all bruk av bilder må du godta vilkårene for bruk av bilder. Merk spesielt at all bruk av bildene skal krediteres med “Erin Sandberg/turognatur.no”. 

Ta kontakt for pris. Oppgi bildenummer, hva slags materiale du vil få bildet trykket på, størrelse og kontaktinformasjon. Bildenummeret ser du når du holder musen over et bilde eller forstørrer bildene. 

Ved kjøp av fem fotografier eller fler i samme bestilling gis 15 % rabatt på fotografiprisene. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter og tilbud.

Med en A2 fotoprinter fra Epson trykker jeg bilder på fotopapir og lerret og monterer på blindramme. Jeg tilbyr også enkel redigering av dine egne bilder som du kan trykke lokalt. Se egen tabell nederst for priser.

Et utvalg av formatene som tilbys

  • Lerret: Bilder trykket på lerretsduk og montert på en 2 cm tykk blindramme.
  • Fotopapir: Fotopapir matt eller halvblankt (luster).
  • Aluminium: Bilder trykket på alumiuniumsplate med skinne på baksiden for feste i veggen. Les mer om produktet på Japan Photo, der jeg trykker denne typen bilder. Jeg anbefaler spesielt aluminium til svart/hvitt-bilder og bilder med struktur og former.

 Om lerretsbilder

Bildene trykkes på lerret og monteres på en 2-4 cm tykk blindramme. Det betyr at det blir en 3-5 cm kant rundt hele bildet som brettes rundt rammen. Det er derfor ikke alle bilder som egner seg på lerret om motivet har lite plass rundt seg. Kanten utgjør en mindre andel på større lerretsbilder, derfor kan det hende det er mulig å trykke på lerret, men kun i større størrelser. Om bildet ikke egner seg på lerret er det mulig å trykke på fotopapir og ramme inn eller trykke på aluminium.

Trykk egne bilder

Du kan få trykket egne bilder. Jeg klargjør bildene for trykk ved å justere blant annet farger, kontrast og skarphet og kan ved ønske konvertere til svart/hvitt.