Erin Sandberg med samojedene Mistra og Bayaz

Mitt navn er Erin Sandberg. Jeg er selvlært fotograf og nettsidebygger. I 2011 flyttet jeg til Rendalen i Hedmark, Sør-Norges største villmarkskommune. Her bor jeg på et småbruk sammen med samojedene Mistra og Bayaz. Førstnevnte oppkalt etter en kjent lokal fiskeelv, sistnevnte etter lynnet. I Rendalen finner du store åpne furumoer med hvite tepper av kvitkrull, vide fjellvidder og det karakteristiske Sølen-massivet. Utallige fiskevann, padleelver og tyriskoger gir muligheter for et rikt friluftsliv.

Fotograf

Jeg er selvlært fotograf og tilbyr naturbilder til både print og publisering. Med en A2 fotoprinter fra Epson trykker jeg bilder på fotopapir og lerret og monterer på blindramme. Jeg tilbyr også enkel redigering av dine egne bilder som du kan trykke lokalt med kort leveringstid.

Nettsider

Nettsidene bygger jeg med plattformen WordPress. Det er enkle og funksjonelle hjemmesider for foreninger og bedrifter til en overkommelig pris. Jeg hjelper deg med flytting av innhold fra en eksisterende side, tilpassing av tekst og innhold for å bli synlig i søkemotorer og tilpassing av design og struktur etter ønske.

Min bakgrunn

Jeg er utdannet biolog og naturressursforvalter fra NTNU og jobber som arealplanlegger i Rendalen kommune. Friluftsinteressen har jeg hatt med meg fra tidlig alder, mens fotointeressen startet i 2006. I 2008 begynte jeg å bygge opp Friluftsnett.net, som har gitt meg mange års erfaring med koding og utarbeiding av nettsider. På Friluftsnett skriver jeg om friluftsliv og naturfotografering. Siden 2013 har jeg hovedsakelig jobbet med plattformen WordPress. 

Tur og natur er medlemsbedrift i Rendalen naturligvis, et nettverk av små kultur- og naturbaserte reiselivsbedrifter.