Erin Sandberg med samojedene Mistra og Bayaz

Mitt navn er Erin Sandberg. Jeg er selvlært fotograf og lager nettsider. I 2011 flyttet jeg til Rendalen i Hedmark, Sør-Norges største villmarkskommune. Her bor jeg på et småbruk sammen med samojedene Mistra og Bayaz. Førstnevnte oppkalt etter en kjent lokal fiskeelv, sistnevnte etter lynnet.

I Rendalen finner du store åpne furumoer med hvite tepper av kvitkrull, vide fjellvidder og det karakteristiske Sølen-massivet. Utallige fiskevann, padleelver og tyriskoger gir muligheter for et rikt friluftsliv.

Fotograf

I Galleriet finner du naturbilder både fra Rendalen og andre steder i Norge. Jeg trykker bilder på lerret, aluminium og fotopapir og selger bilder til bruke på nettsider og i brosjyrer. Med en A2 fotoprinter fra Epson trykker jeg bilder på fotopapir og lerret og monterer på blindramme. Større formater trykker jeg gjennom andre leverandører. Jeg tilbyr også enkel redigering av dine egne bilder som du kan trykke lokalt.

Nettsider

Nettsidene bygger jeg med plattformen WordPress. Det er enkle og funksjonelle hjemmesider for foreninger og bedrifter til en overkommelig pris. Jeg hjelper deg med flytting av innhold fra en eksisterende side, tilpassing av tekst og innhold for å bli synlig i søkemotorer og tilpassing av design og struktur etter ønske.

Min bakgrunn

Jeg er utdannet biolog og naturressursforvalter fra NTNU og jobber som arealplanlegger i Rendalen kommune. Friluftsinteressen har jeg hatt med meg fra tidlig alder og fotointeressen startet for fullt i 2006. I 2008 begynte jeg å bygge opp Friluftsnett.net, som har gitt meg mange års erfaring med utarbeiding av nettsider. På Friluftsnett skriver jeg om friluftsliv og naturfotografering. 

Tur og natur er medlemsbedrift i Rendalen naturligvis, et nettverk av små kultur- og naturbaserte reiselivsbedrifter i Rendalen.