Hopp til innholdet

Om meg

Erin Sandberg med samojedene Mistra og Bayaz

Jeg heter Erin Sandberg, er selvlært naturfotograf og lager nettsider.

I 2011 flyttet jeg til Rendalen i Innlandet, Sør-Norges største villmarkskommune. Her bor jeg på et småbruk sammen med samojedene Mistra og Bajas. Førstnevnte oppkalt etter en kjent lokal fiskeelv, sistnevnte etter lynnet.

I Rendalen finner du store åpne furumoer med hvite tepper av kvitkrull, vide fjellvidder og det karakteristiske Sølen-massivet. Utallige fiskevann, padleelver og tyriskoger gir muligheter for et rikt friluftsliv utallige fotomotiver.

Naturbilder fra Rendalen

I rendalsnaturen prøver jeg å fange stemninger, lys og ro. Ofte henger de tre sammen. Solnedgangen som speiler seg i vannet en augustkveld, tåka som driver over det lille tjernet en vårnatt mens lommen roper, eller nordlyset som viser seg en gnistrende og stjerneklar desembernatt. Mange har et nært og sterkt forhold til rendalsnaturen. Sølen, Jutulhogget, Fiskevollen, Misterdalen, Sølendalen og Villsjøen, for å nevne en liten brøkdel. Hva med å ta med en del av naturen inn i hytta eller hjemmet? Eller gi en gave til noen som deler denne tilknytningen til Rendalen?

I Galleriet finner du naturbilder både fra Rendalen og andre steder i Norge. Jeg trykker bilder på lerret, aluminium og fotopapir og selger bilder til bruk på nettsider og i brosjyrer. Med en A2 fotoprinter fra Epson trykker jeg bilder på fotopapir og lerret og monterer på blindramme. Større formater trykker jeg gjennom andre leverandører. Jeg tilbyr også enkel redigering av dine egne bilder som du kan trykke lokalt.

Nettsider

Jeg er opptatt av å lage nettsider som er funksjonelle, enkle å bruke, har stilren design og ikke minst til en overkommelig pris. Mange lag, foreninger og små bedrifter har lite rom i budsjettet til en påkostet nettside, men ønsker å være synlige på nettet.

Ved hjelp av plattformen WordPress bygger jeg nettsiden etter ditt behov og tilpasser utseendet og innhold fra en mal du velger. Jeg hjelper deg med flytting av innhold fra en eksisterende side, tilpassing av tekst og innhold for å bli synlig i søkemotorer og tilpassing av design og struktur etter ønske.

Min bakgrunn

Jeg er utdannet biolog og naturressursforvalter fra NTNU og jobber som arealplanlegger i Rendalen kommune. Friluftsinteressen har jeg hatt med meg fra tidlig alder og fotointeressen startet for fullt i 2006. I 2008 begynte jeg å bygge opp Friluftsnett.net, som har gitt meg mange års erfaring med utarbeiding av nettsider. På Friluftsnett skriver jeg om friluftsliv og naturfotografering. 

Tur og natur er medlemsbedrift i Rendalen naturligvis, et nettverk av små kultur- og naturbaserte reiselivsbedrifter i Rendalen.